13 април

Live Stream

Форум бременност и детско здраве

Извънредно издание

С подкрепата на:

За събитието

 

Целият свят се намира в необичайна ситуация на социална дистанция, която е наложителна заради разпространението на пандемичния вирус COVID – 19. Освен много важна и полезна информация, в медийното пространство се появява много невярна, непотвърдена и дори фалшива такава. Това е друга пандемия, с която ние, като социално отговорна медия, се борим ежедневно.

Една от най-чувствителните групи в обществото са бременните жени. През годините чрез Форум бременност и детско здраве, сайтът Puls.bg среща хиляди родители с водещи специалисти в сферата на майчиното и детско здраве и не спира да предоставя най-доброто експертно съдържание, което е изключително полезно за всички бъдещи и настоящи родители.

Предвид извънредната ситуация в страната се наложи да отложим 13-тото издание на Форума, защото с водещо значение за нас е грижата за здравето на хората.

Над 1000 бъдещи и настоящи родители заявиха участие в събитието месец преди  провеждането му и ние бихме искали да удовлетворим нуждата им да получат достоверна информация от достоверни източници.

Затова специално за всички, които в този сложен период очакват да им се случи най-хубавото, най-важното и вълнуващо нещо – появата на тяхната рожба, подготвихме едно специално издание на Форума.

На 13 април ще ги срещнем чрез live stream с водещи специалисти, които ще предоставят ценна информация за бременността, раждането, детско здраве и психология на семейството, като засегнем темите и в контекста на епидемията от COVID – 19.

Всеки бъдещ или настоящ родител ще може да зададе предварително своя въпрос към специалистите до 12 април, в специално създадена за целта рубрика „Задай въпрос“.

Стриймът ще бъде излъчен в страницата на “Форум бременност и детско здраве” във Facebook, на сайта на събитието, както и на здравния портал Puls.bg.

Водещ ще бъде главният редактор на сайта Puls.bgРумяна Тасева

 

Бъдете здрави!

Останете #ОтговорниВкъщи

Програма

Форум бременност и детско здраве
14:00 - 15:00

Интервюта с водещи специалисти …

  • Най – важното за бременността и раждането
  • Бременност, раждане и грижа за детето по време на COVID 19, проф. д-р Радка Аргировад.м.н., вирусолог
  • Детското здраве – какво трябва да знаем за респираторните инфекциидоц. д-р Гергана Петрова,педиатър, специалист по детска пневмология и фтизиатрия
  • Дентално здраве как може да направим онлайн консултация със специалистд-р Бранимир Кирилов, имплантолог и орален хирург
  • Психология на семейството – влияние на социалната дистанция върху взаимоотношенията в семейството, доц. Диана Димитрова, доктор по психология
13:30 - 15:00

Интервюта с водещи специалисти

  • Най – важното за бременността и раждането
  • Бременност, раждане и грижа за детето по време на COVID 19, проф. д-р Радка Аргировад.м.н., вирусолог
  • Детското здраве – какво трябва да знаем за респираторните инфекциидоц. д-р Гергана Петрова,педиатър, специалист по детска пневмология и фтизиатрия
  • Психология на семейството – влияние на социалната дистанция върху взаимоотношенията в семействотонтервютата са работни, доц. Диана Димитрова, доктор по психология
Следвай ни

Лектори

специален гост д-р Сергей Славов акушер-гинеколог
специален гост проф. д-р Радка Аргирова д.м.н., вирусолог
специален гост доц. д-р Гергана Петрова педиатър, специалист по детска пневмология и фтизиатрия
специален гост д-р Бранимир Кирилов имплантолог и орален хирург
специален гост доц. Диана Димитрова доктор по психология

Задай въпрос на специалиста

Моля, да въведете данните си на кирилица
* Полетата отбелязани със звезда са задължителни

Партньори

Организатор

Под патронажа на:

Генерален партньор

С подкрепата на:

Институционални партньори:

Медийни партньори

Контакти

Екип събития:

events@Investor.bg

Медийни партньорства:

Анна Ефтимова
anna.eftimova@investor.bg

Партньорство и реклама:

reklama@investor.bg

Счетоводни въпроси:

Диана Вълчева
diana.valcheva@investor.bg