Условия за ползване

Инвестор.БГ АД („Инвестор“) Ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

Моля, прочетете Универсалните условия за използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайтовете от групата на Инвестор.БГ АД на http://ibg.bg/id-157/ и допълнителните условия за използването на сайта events.puls.bg, намиращи се на тази страница. Универсалните условия, заедно с допълнителните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Инвестор.бг АД по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.

Допълнителни условия

УСЛОВИЯ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО “ФОРУМ БРЕМЕННОСТ И ДЕТСКО ЗДРАВЕ” В EVENTS.PULS.BG

Events.puls.bg e сайт, предоставящ услуга за безплатна регистрация за събитието “Форум бременност и детско здраве”, организирано от Инвестор.бг АД. Когато се регистрирате за участие в събитието “Форум бременност и детско здраве”, Вие се регистрирате доброволно, като частно лице, потребител на сайта events.puls.bg. Попълвайки регистрационната форма и въвеждайки имейл адреса си и необходимите лични данни ще се счита, че сте приели тези допълнителни условия за ползване. Също така, абонирайки се, за която и да е от нашите имейл услуги се счита, че сте приели тези допълнителни условия за ползване.

Личните данни, които предоставяте доброволно, се обработват и използват за целите, посочени в Политика за поверителност и защита на личните данни. Предоставянето на лични Ви данни при регистрация в сайта е необходимо условие за участие в събитието „Форум бременност и детско здраве“.

Events.puls.bg си запазва правото да не приема регистрации, които са в противоречие с настоящите Общи условия.

Events.puls.bg не носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, при попълване на регистрационната форма на сайта.

Извършването на регистрация в events.puls.bg означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.

Неразделна част от настоящите условия e Политиката за поверителност и защита на личните данни.