FrontPeak Trading е платформа за онлайн търговия, която предоставя възможност на професионални трейдъри да търгуват акции, чуждестранна валута, фючърси, опции и още много инструменти на борси по целия свят. Комисионите на FrontPeak са гарантирано най-ниски в България, а десетките хиляди инструменти, които компанията предлага могат да бъдат търгувани на над 100 пазара в 19 страни.

  

FrontPeak изпълнява клиентски поръчки средно за по-малко от 1 секунда, като не търгува срещу клиентите си, а насочва поръчките им към най-подходящата в конкретния момент борса. FrontPeak предлага множество инструменти за технически и пазарен анализ, включително ежедневни коментари, независими анализи, образователни материали, сигнали за търговия, списъци за наблюдение, икономически календар и много други.

   

Екипът на FrontPeak се състои от трейдъри и мениджъри с много години опит във финансите и търговията. Ние знаем от какво има нужда един трейдър и предлагаме условия за търговия и професионално отношение, които не могат да бъдат открити на друго място в България.

 

Comments are closed.