Условия за ползване | Форум Бременност и Детско Здраве| Пловдив 2018

Условия за ползване

Условия за ползване

Инвестор.БГ АД („Инвестор“) Ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

Моля, прочетете Универсалните условия за използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайтовете от групата на Инвестор.БГ АД на http://ibg.bg/id-157/ и допълнителните условия за използването на сайта events.puls.bg, намиращи се на тази страница. Универсалните условия, заедно с допълнителните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Инвестор.бг АД по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.

Допълнителни условия

УСЛОВИЯ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО “ФОРУМ БРЕМЕННОСТ И ДЕТСКО ЗДРАВЕ” В EVENTS.PULS.BG

Events.puls.bg e сайт, предоставящ услуга за безплатна регистрация за събитието “Форум бременност и детско здраве”, организирано от Инвестор.бг АД. Когато се регистрирате за участие в събитието “Форум бременност и детско здраве”, Вие се регистрирате доброволно, като частно лице, потребител на сайта events.puls.bg. Попълвайки регистрационната форма и въвеждайки имейл адреса си и необходимите лични данни ще се счита, че сте приели тези допълнителни условия за ползване. Също така, абонирайки се, за която и да е от нашите имейл услуги се счита, че сте приели тези допълнителни условия за ползване.

Личните данни, които предоставяте доброволно, се обработват и използват за целите, посочени в Политика за поверителност и защита на личните данни. Предоставянето на лични Ви данни при регистрация в сайта е необходимо условие за участие в събитието „Форум бременност и детско здраве“.

Events.puls.bg си запазва правото да не приема регистрации, които са в противоречие с настоящите Общи условия.

Events.puls.bg не носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, при попълване на регистрационната форма на сайта.

Извършването на регистрация в events.puls.bg означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.

Неразделна част от настоящите условия e Политиката за поверителност и защита на личните данни.

Събитието се организира от здравно-медицинския сайт Puls.bg
Форум бременност и детско здраве
© 2018